Saturday, April 15, 2017

Terima kasih Puan `Ainu ShamTerima kasih Puan `Ainu Sham 

Puan `Ainu Sham binti Haji Ramli

Adalah dimaklumkan berkuatkuasa 15 April 2017 Kraftangan Malaysia Cawangan Pahang akan diterajui oleh Pengarah baru. Ini adalah kerana Puan Pengarah Kraftangan Malaysia Cawangan Pahang iaitu Puan `Ainu Sham binti Haji Ramli akan menjawat jawatan Pengarah Kraftangan Malaysia Cawangan Kelantan.

Pengarah Kraftangan Malaysia Cawangan Pahang yang baru adalah Encik Mohd Latif bin Dirun yang sebelum ini memegang jawatan Pengarah di Kompleks Kraf Johor.

Saya mewakili seluruh warga kerja Kraftangan Malaysia Cawangan Pahang ingin mengucapkan jutaan terima kasih yang tidak terhingga kepada Puan `Ainu Sham atas segala tunjuk ajar dan pengalaman yang dicurahkan kepada kami selama beliau menjadi ketua kepada kami. Saya juga mewakili seluruh warga kerja Kraftangan Malaysia Cawangan Pahang ingin memohon maaf atas segala kesalahan tidak kira sama ada sedar atau tidak sedar yang kami lakukan selama bekerja bersama. Segala tunjuk ajar, ilmu dan jasa Puan `Ainu Sham hanya tuhan sahaja yang mampu membalasnya.

Kalau ada sumur di ladang
Boleh saya menumpang mandi
Kalau ada umur yang panjang
Boleh kita berjumpa lagi 

No comments: