Tuesday, November 1, 2011

Sekitar Promosi Kraf Malaysia 2011 ( 27 - 31 Oktober 2011, East Coast Mall Kuantan )

Alhamdulillah Promosi Kraf Malaysia 2011 East Coast Mall, Kuantan Pahang telah berjalan dengan jaya nya bermula pada 27 Oktober sehingga 31 Oktober 2011 yang lepas. Terima kasih kepada semua anggota kerja yang bertungkus lumus sama-sama berganding bahu untuk melaksanakan promosi ini sejak dari mula sehingga selesai.


Bagi yang tidak berkesempatan mengunjungi promosi tersebut di sini PK Pahang ingin berkongsi beberapa aksi yang sempat lensa kamera kami rakam kan sepanjang lima hari promosi ini berjalan..


Memang promosi ini menjadi tumpuan dan di tunggu-tunggu oleh masyarakat sekitar Kuantan dan bukti nya memang ramai pengunjung yang hadir dan rekod jualan usahawan yang terlibat juga meningkat dari tahun-tahun sebelumnya..


Semoga promosi-promosi yang akan di adakan pada masa akan datang lebih berjaya dan sukses.Tahniah kepada semua yang terlibat dan terima kasih kepada semua usahawan, pengunjung dan sesiapa sahaja yang datang memeriahkan promosi yang telah diadakan ini.


Sepanjang 5 hari promosi ini berlangsung berbagai aktiviti telah dijalankan seperti jualan usahawan, jualan batik 1Malaysia, pameran produk baru, aktiviti pendidikan kraf, persembahan kesenian dan permainan rakyat. Pihak RTM juga tidak ketinggalan membuat lintas langsung melalui PahangFM sepanjang promosi ini berlangsung.No comments: